De bedste ejendomsmæglere i København

Køb og salg af bolig er for de fleste den største handel, de nogensinde kommer til at lave. Foruden at være en stor handel, er der ofte også mange følelser på spil, så det er vigtigt at finde en ejendomsmægler, der både er dygtig til sit fag, og som forstår dine behov og følelser i løbet af processen. Nedenfor giver vi dig tre tips til at finde den bedste ejendomsmægler til netop din situation, og nederst i artiklen finder du en liste over dygtige ejendomsmæglere i København.

3 tips til at finde den bedste ejendomsmægler

Der er mange parametre at tage højde for, når du skal beslutte, hvem der skal stå for salget af din bolig. Det er forskelligt, hvad vi lægger mest vægt på, og i sidste ende handler det om, at du skal vælge den ejendomsmægler, du synes, du har det bedst med i forhold til de parametre, du finder vigtigst.

Led lokalt

En ejendomsmægler med et godt kendskab til lokalmiljøet er guld værd, når du skal sælge din bolig. Vedkommende kan sætte en realistisk pris fra starten og kan svare interesserede købere på spørgsmål om alt fra daginstitutioner og indkøbsmuligheder til lokale arrangementer og gode udflugtssteder. Det kan gøre en stor forskel for potentielle købere, at ejendomsmægleren kan sit kram og kan give dem brugbare informationer om området. Det er de færreste, der uden videre vil lægge penge til et hus i et – for dem – ukendt område, så hvis ejendomsmægleren ikke er velforberedt og kan svare på alle spørgsmål, risikerer du at miste en handel.

Når ejendomsmægleren er kendt i området, kan vedkommende desuden bedre sætte de rigtige potentielle købere sammen med de rigtige huse. Så skal hverken ejendomsmægleren, besøgende eller hussælgeren spilde tid på irrelevante fremvisninger.

Indhent forskellige tilbud og tjek statistikker

Når du skal sælge dit hus, er det altid en god idé at indhente tilbud fra flere forskellige ejendomsmæglere. De fleste tilbyder en gratis vurdering, så du nemt kan sammenligne de forskellige udspil og se, om vurderingsprisen er realistisk, om salæret er for højt, osv.

Derudover kan du tjekke de enkelte ejendomsmægleres tal: Hvor mange boliger har de solgt? Hvor lang er den gennemsnitlige liggetid? Er der mange nedjusteringer i prisen? Det er alt sammen tal, der kan give dig en idé om, hvor gode resultater den pågældende ejendomsmægler kan give. 

Følg din mavefornemmelse

I sidste ende er det bedste råd at følge din mavefornemmelse. Du ved bedst selv, hvad der fylder mest for dig. Er det vigtigst med et lavt ejendomsmæglersalær eller en god kemi med ejendomsmægleren? Måske er det en kombination af de to, måske er det noget helt tredje. Når du har indhentet tilbud og været i kontakt med forskellige ejendomsmæglere, er det derfor bedst at vælge den, du har den bedste fornemmelse af. 

Mange bliver fanget af de mange tal og statistikker, men det er især vigtigt at huske, at en høj vurderingspris ikke er ensbetydende med en høj salgspris. Vurderingsprisen bør derfor ikke være det, du primært vælger ud fra.

Ejendomsmæglere i København

Der findes et hav af ejendomsmæglere i København, og det kan være svært at finde ud af, hvor du skal starte din jagt. Nedenfor har vi samlet en liste over udvalgte ejendomsmæglere, der opererer i hovedstadsområdet. De har hver især deres forcer og særlige kendetegn, så det er op til dig og din mavefornemmelse at finde frem til den, der bedst stemmer overens med dine forventninger.

LokalBolig – Boligsalg med passion.
LokalBolig er en kædeforretning, der vægter lokalkendskab højt og derfor bryster sig af at være lokale i hele Danmark. 

Home – Kom godt hjem.
Home og deres karakteristiske, røde logo er efterhånden velkendt over hele landet. Den store kæde har mere end 30 års erfaring og massevis af køb og salg i bagagen.

Base1 ejendomsmægler – Prisstærke, ærlige og venlige.
Base1 ejendomsmægler har haft salg af boliger i København, Dragør og omegn som speciale de sidste 35 år, så her er en lokal ejendomsmægler, der kender sit kvarter.

RobinHus – Du åbner døren, vi lukker salget.
Hos RobinHus tager du selv imod og viser interesserede købere rundt, så de kan blive smittet af din begejstring for boligen. Det giver dig et bedre og billigere salg.

Paulun Bolig – Dialog og nærvær går aldrig af mode.
Paulun Bolig er en selvstændig mæglerforretning med mange års erfaring og et stort lokalkendskab. De er fri af kædeaftaler og lægger stor vægt på en personlig og tæt kontakt med deres kunder gennem hele salgsprocessen.

Estate – Tæt på dig og det lokale liv.
Estate er en landsdækkende kæde med selvstændige og kompetente ejendomsmæglere. De arbejder hver især i et bestemt område, så de altid kan tilbyde en dygtig mægler med lokalt kendskab til netop dit område.