Computerbutikker i Århus og opland

Der findes mange gode steder at købe god IT til stærke priser i Århus. Ofte handler valget om, hvad man prioriterer højest, når man køber IT. Derfor giver denne artikel dig nogle bud på, hvor du kan vælge at handle, hvis du skal have IT hurtigt, nemt og med høj kvalitet til stærke priser.

Genbrug til gode priser hos Refurb.dk

Hvis du ikke har noget imod at købe brugt, så er www.Refurb.dk et fremragende sted at starte. Det er mere og mere populært at købe brugt IT, og det forstår man da også godt, når man eksempelvis ser på, hvor populært det er hos Refurb.dk. Det gælder både, når det handler om kvalitet, priser og betingelser.

Det er nemlig blevet langt bedre at købe brugte ting, fordi man fortsat kan få den samme form for garanti. Det betyder, at man ikke skal være nervøs for, at den computer man køber, pludselig uden grund stopper med at fungere. Eller hvis skærmen på den nye brugte smartphone pludselig ikke virker, så virker garantien til gengæld, som havde den været ny.

Refurb giver dig samtidig stærke priser, hvilket måske nok er manges stærkeste incitament for at købe brugt IT-udstyr. Det giver sig selv, at kan man spare 30-50 procent på at købe brugt, som fungerer optimalt, så er det noget, som vil friste mange.

Skal du købe brugt i nærheden af Århus, så er Refurb.dk det rette sted at søge mod.

Proshop

Også hos Proshop finder du rigtig stærke priser på kvalitet. Der findes også her brugte varer, som af den ene eller anden grund er blevet lagt tilbage på lageret, og her er prisen naturligvis reduceret væsentligt.

Hos Proshop er de eksperter i IT, og derfor finder man også nogle varer, som koster en del mere andre steder.

Elgiganten

Skal du have det største og mest dækkende udvalg, så er Elgiganten sjovt nok ikke noget dårligt bud på et sted at handle. Det kan foregå online, men også i et af de efterhånden mange varehuse, som findes rundt i Århus eller lidt udenfor. Elgiganten har udviklet sig til manges foretrukne butik, særligt fordi priserne hurtigt falder, og der er mange gange prisgaranti, hvis man finder samme model et andet sted.

Det kan få mange til at vælge at handle samme sted hver gang, fordi man vil kunne få som minimum den samme pris for et produkt.

Elgiganten er mindre specialiseret end eksempelvis de to ovenstående. Det er et sted, hvor du finder langt de fleste former for IT, og det er derfor nogle lidt andre behov, som bliver dækket. Her finder du gode priser på nyt IT.

Åbyhøj data

Vil du gerne have den helt personlige betjening med, kan du tage en tur til forstaden og snakke med Åbyhøj data. Det er et sted, hvor der bliver lagt fokus på kundens oplevelse.

Det betyder eksempelvis, at du ikke kommer til at betale, hvis du bare har et simpelt spørgsmål eller lige vil have tjekket noget på to minutter.

Power

Power er den nye pendent til Elgiganten. Her får du ca. samme udvalg og produkter til ca. samme priser.

Wattoo.dk

Er du lidt nord for Århus kan vi anbefale Wattoo.dk, hvor du finder en del comptuterudstyr også. De har fx. fede gamingtastaturer og (næsten) alt i kabler.